Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    válasz w333 #33277 üzenetére

    Nincs ilyen traktor feelingje abszolút. :DDD
    Meg igazából semmi extra hangja nincs, csak jobban remeg a kasztni, mint azt én természetesnek gondolnám, és mint írtam is, ha egy picit is emelem a fordulatot máris kisimul.
    295.000 van benne, 242-nél volt benne kuplung cserélve, a kettőstömegűt nem tudom cserélték-e akkor.

    Renault topicban alapvetően nem írnak rosszat a dCi-ről, meg egyébként sem hallom kényesebbnek, mint bármilyen másik modern dízelt. Nyilván nem kannás üzemanyagot töltök bele, meg rendszeresen megkapja amit kér, ezek meglétével elmondások szerint semmivel sem rosszabb, mint a kortársai.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, Balázs

  • roberto211

    őstag

    válasz w333 #33277 üzenetére

    Ha nem ismered a dci-ket akkor minek beszélsz baromságokat? :O :U

    "És miért pont Diesel ami ráadásul Dci ? most tényleg szívatni akarod magad :F"

    1.9 dci renault motorok közül egyik legmegbízhatóbb dízel.. Jobb mint az 1.5 és 2.0 de azért bizonytalanítsd el nyugodtan... Sőőőt, mondok jobbat... Nem rosszabb mint kategóriatársaknál a tdi-hdi,stb motorok... Vesz egy fiatal, korrekt autót erre fel ajánlgatsz neki jópár évvel öregebb b5.5 passatot amiben megesz az unalom, meg minden második munkásnak olyan lesz már lassan a kinti párszáz eurós lomok miatt, "meeazkiforrott"... Én sem ismerem teljesen a dízeleket(de valszeg következő autóm az lesz) viszont akkor nem is szólok bele ahogy látod... De az 1.9 dci-ről tudom,hogy jó... 1.5 meg 2.0 dci kissebb összeg ráfordítással , jó lesz..És nem azért mondom ezt mert én is rönyós vagyok..

    Következő autónak én is valószínúleg laguna 3 1.9 vagy 2.0 dci t veszek... Chippelve, 170ló körül szépet lépegethet majd... De egyelőre pár évig ez kiszolgál még.. Benyásakat kezdem unni... Ami jól megy az eszik mint az állat, ami meg jól fogyaszt az nem megy(most nem az új tsi meg hasonló benzinesekről beszélek hanem régi motorkonstrukciókról) .. Ezért lesz dízlim..

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák