Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tsebacsi

    nagyúr

    válasz lenko #44644 üzenetére

    Köszi megint belementél egy költői túlzásba, és mikor ki lettél nevetve, magyarázod a bizonyítványod. Bocs de nemérdekel :C

    Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

  • Kornel

    veterán

    válasz lenko #44644 üzenetére

    Pont ülésben verhetetlen pl. ez a típus.
    TV ha kell, akkor veszek egy androidos 2 dines mindennel felszerelt fejegyseget.
    Gondolom a 2002-es TV benne tudja a dvb-c-t is 😂😂😂
    A futómű meg az UK 8 gennel ilyen max, már a sedan se ilyen...
    Nem tudom mi köze van ahhoz, hogy japan márka.

    Declare: +1

    [ Szerkesztve ]

  • Integrale

    veterán

    válasz lenko #44644 üzenetére

    Kicsit kezdj el kapirgalni a Honda torikonyvben, meg fogsz lepodni, hogy a BMW meg a szaros E30-at reszelgette, amikor a Hondanak mar volt navigacioja (kezdetleges de mukodott), par evvel kesobb mar erintokepernyos es muholdas, TV, ESP, esoszenzor, automata lampa, kanyarfeny, es tarsai szinten. (80-as evek vege, 90-es eleje), 2000-ben mar muhold alapjan vezerelte a valtot es keszitette fel az elektronikat, aaa 4 kerek kormanyzast, futomuvet stb.
    Letezik am Legend, Vigor, Azcot es Accord is. Erdemes utanaolvasni az ULEV es SULEV jeloleseknek is.

    Tetőmikrofonos, aktív akusztikus zajkioltó, választható illatu illatadagoló, hűtőszekrény az utas lábtérben, oldalkamerák az első lökhárítóban, hátsó légzsák, szonáros útletapogató aktív futómű, hengerenként öt szelep, 4WS, szolárteto, masszírozós ülések, fűtött ablakmosó tartály, tolatószenzorok, elektromos kézifék, sötétedő visszapillantók, head-up display, követős tempomat stb, es ezek meg mindig 199X. :)

    E46-rol annyit, hogy van a csaladban 3, egy 320D FL, egy 320D FL elotti, es egy 316, ebbol ketto egy honapon belul terdelt le.
    Fl elottinek nemreg lett megcsinalva a hatso futomuve, kiszakadt a helyerol, tipushiba, ket elso ablak hebe hoba nem mukodik, de az meg a jobbik, tavasz elejen bezuhant az ajtoba a jobb oldali, allitolag ez is tipushiba. Ha raterdelsz az ulesre, akkor a foglaltsegjelzo megy a kukaba.
    A 320D-nek ki lett herelve a szivosora, hogy ne verje szet a motort, ha torik a tengely, nagy bekesen Munchen fele menet elfaradt a fotengely szijtarcsa, toltes es tarsai ment a levesbe, az auto johetett haza treleren, gondolhatod mennyire volt zsebbenyulos...
    Az az auto tobbet van szervizben illetve az ut szelen, mint barmelyik masik. Ami huzza, az a 316i, viszont olyan fapados, hogy faj beleulni. Premium, kozepkat es nincs legrostely hatra? Recsegnek a muanyagok?

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák