Aktív témák

  • mttssz

    senior tag

    Üdv, Máté vagyok, nicnevemen MaTMaN, hobbiblogger, kezdő YouTube-videós, sorozatfüggő, zeneimádó, filmb*zi, enyhén gamer. Jelenleg a HCGamers.hu online magazinnál vagyok szerkesztő, persze ez csak hobbi.

    Miért indítottam ezt a témát, mi a célja?
    Sokféle blogger oldalt próbáltam már, külföldit, hazait egyaránt, de egyik sem volt megfelelő, vagy valamilyen funkciójával nem voltam megelégedve, vagy esetleg magával az oldallal voltak gondok, értem ez alatt a lassúságot, egyes böngészőkkel való inkompatibilitást. Aztán eszembe jutott a PH! lapcsaládhoz tartozó Logout, azon belül is a Logoszféra szogáltatás, amivel read-only blogot lehet létrehozni, tehát az egyes posztokhoz nem lehet hozzászólni (Anti-Troll protection ;]). Gondoltam kipróbálom, aztán ha nem jön be, hagyom elsüllyedni

    Milyen tartalom lesz itt?
    Minden ami éppen eszembe jut. Hírek, zenék, képek, vagy csak agymenések. Tartalmasabb kontenteket tervezek, elvégre ez nem mikroblog, nem 140 karakteres üzenetekre vagyok korlátozva (Twitter). Másrészt véleményem szerint semmi értelme az olyan fajta posztoknak, ha már kiírjuk magunkból, csináljuk rendesen.

    Kezdő posztnak ennyi bőven elég is, nem szeretném túl hosszúra venni, elvégre ennek a bejegyzésnek ennyi volt a célja.

    MaTMaN

    Szerk.: Nem tudom mi van a RI/OS-sal, szerkesztés után mindig összekeveri a posztot. :(((

    [ Szerkesztve ]

  • mttssz

    senior tag

    YouTube karrierem

    Ma kitakarítottam a YouTube-csatornám, ami azt jelenti, hogy privát lett minden olyan videóm, aminek így utólag belegondolva meg sem kellett volna születnie. Sok videós elérte a partnerséget meg egyebeket azzal, hogy Minecraft, Terraria, meg a 10-11 évesek körében oly népszerű videókkal telef*sta a YouTube-t. Én amúgy sem ezért kezdtem el, ez nem célom, de ha sikerül, akkor ne ezekkel sikerüljön. A baromkodós videók továbbra is elérhetőek, de "azok" nem. Mostantól igyekszem normális gameplayeket, értelmes kommentárral felrakni, esetenként kis podcast.

    Más: Ma felkerült egy Left 4 Dead 2 tesztvideó, aminek csak annyi a célja, hogy visszajelzéseket kapjak, mennyire élvezhető a videó. Ez kommentár nélküli, nem is túl hosszú.

  • mttssz

    senior tag

    Steam Summer Sale

    Nem kell semmi komolyra számítani, kis összefoglaló, hogy mit vettem a nyári vásár alatt, és mi a véleményem róla.
    Chrome: Ennyiért bőven megérte, kipróbáltam, tetszik.
    Dear Esther: Ez az egyik, ami szerintem best buy volt, kevesebb, mint 2€. Tetszik a hangulata a játéknak, szép a környezet, külön plusz pont tőlem a Source Engine miatt.
    Garry's Mod: Imádom az építgetős, sandbox játékokat, erről is csak jót tudok mondani.
    Killing Floor: Jónak jó játék, de annyira nem fogott meg. Mikor nagyon unatkozik az ember, el lehet vele lenni.
    Left 4 Dead 2: Hamar sikerült 15 órát beletenni, csak ajánlani tudom mindenkinek, 10/10.
    Metro 2033: Ez a másik bestbuy játék, 2,49€-ért tökéletes, bár többet is adtam volna érte. Kissé nyomasztó hangulat, szép grafika.
    Star Wars: Knights of the Old Republic: Egy igazi klasszikus Star Wars-játék, egyszerűen nem lehetett ott hagyni. :)
    Trine Franchise: A Trine első és második része. Egyelőre még csak az elsőt nyúzom, de jó játék, bele tud feledkezni az ember.
    Xotic: Tipikusan az unatkozom-és-el-kell-ütni-valamivel-az-időt-játék. Ez mindent elmond róla szerintem.

Aktív témák