Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz tixem #3 üzenetére

    Azért van olyan egér, amiért összetenném a két kezecskémet, ha "csak" ennyibe kerülne (Zaunkoenig M3K – az első, 444 példányból álló batch-e az első napon elfogyott, a második kör júniusban jön).

    Mindentől függetlenül amúgy a minél alacsonyabb tömeg felfelé mozdítja el az árat, ami teljességgel érthető, és ha a hardver mellett az összeszerelési minőség is elsőrangú, akkor pláne.

    Illetve arról is elfeledkezel, hogy a gyártói költségek nem csak a bulkban beszerzett komponensekben merülnek ki, a haszonkulcson kívül ott van még a hardveres/szoftveres gyártásfejlesztés is, ami nem épp egy filléres folyamat, plusz a nyújtott support. Ezeknek az átugrása miatt van az, hogy az OEM alkatrészekből építkező, random kínai márkák annyira alacsonyan tudják tartani az áraikat, és a QC procedúrában sem feltétlenül jeleskednek.

    Ettől eltekintve ez a konkrét Razer valóban elég drága, legalább 40-50 euróval olcsóbbnak kellene lennie ahhoz, hogy optimálisan illeszkedjen a piaci körképbe, de kígyós cucc, így már nem akadunk fenn a dolgon, hiszen nem is vártunk mást. Pár hónapot érdemes várni a beszerzésével.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák