Új hozzászólás Aktív témák

  • vanye

    senior tag

    válasz janeszgol #77 üzenetére

    Többet ad. Ezen kár vitatkozni. Sajnos nem mindegyik modellt kezeli/-te úgy a HMD, ahogy azt ígérte, de ha a nagy átlagot nézzük, a szoftveres oldal egyáltalán nem lett elhanyagolva. A nívó megítéléséhez nemcsak a hardveres lábat kell nézni; nekem (és még sokaknak) a csupasz Android pl. többet ad, mint bármelyik droidos skin, de ízlésről vitázni sztem (szintén) felesleges, hiszen bőven akad olyan júzer, aki él-hal az "iOS-ihletésű" Xiaomi-Androidért.
    Az első OLED-es Nokia a HMD-éra alatt nem az X30 volt; a Nokia 8 Siroccóról megfeledkeztél. BTW: nemcsak a HMD tesz magasról a PWM-re, de az Apple is, sőt, mivel a cupertinóiak trendszetterek, így leginkább nekik kéne ezzel tenni vmit - amit aztán mindenki más is kvázi kötelezően implementálna, abban a pillanatban, hogy ez a fícsör bekerül az iOS-be.
    A HMD-t minek (miért? kitől?) védeném? :U Büszke általában arra szoktam lenni, amit én érek el, netán amit a kedvenc focicsapatom elér, a Human Mobile Devices irányába azonban nem táplálok ilyesféle érzelmeket. Remélem, adnak még ki a mostani modelleknél jobb telefonokat is - IPS-kijelzővel.

    [ Szerkesztve ]

    Stern des Südens!

Új hozzászólás Aktív témák