Új hozzászólás Aktív témák

  • azzak

    csendes tag

    Sziasztok, kb. 1 hónapja (Nova Lancherrel) használom, meg vagyok vele elégedve. Oneplus 5-ről váltottam, mivel 6 év alatt semmi gondom nem volt az 5-tel..

    Nord3 5G 16/256GB:
    -Tartozékok: Kereskedőtől vettem, 80W töltőfej, kábel, SIM-tű, leírások és gyári fólia ami járt hozzá, más nem.

    -Kamera: Nagyon szép képet lehet vele készíteni, látszik, hogy a tavalyi csúcskamerát kapta meg, viszont mozgókép rögzítésénél a Oneplus 5 pl. jobb fedélzeti kamerának, mert ez csak állókép rögzítésében jobb a maxos felbontással. (Nagyon hiányolom a kép stabilizátort max felbontásnál.)
    Lassításnál zavar, hogy be tudom állítani 960 kép/sec-re, visszanézésekor gyorsan elkezdi a videót, lelassítja, majd 2 sec múlva gyorsan fejezi be és ki is kapcsolja magától. Nem tudom más telefonon ez hogy működik, és OK elfogadom, hogy nem tartható sokáig de akkor is, ez furcsa volt. (Ekkor egyébként leveszi a felbontást 720p-re, ugyanezt csinálja egészen 120FPS-ig) Minél kisebb FPS annál hosszabb videó készíthető lassítva. 120fotó/seccel működik csak 1080p-n.
    Éjszakai felvétel: Szerintem nagyon jó képeket lehet lőni. Pl. semmi fényben lőttem vele vakuval tű éles képet, ez szerintem jól sikerült.

    -Láttam volt kérdés dual volte/vowifi meglétére. Frissítés előtt szinte biztos vagyok benne hogy láttam a menüben, de most hiába kerestem. Van viszont Mobilhálózat\SIM1 elérhetőségen "Wifi Hang" amit be lehet kapcsolni. Nem tudom ez ugyanaz-e esetleg..Ha bekapcsolom, újabb menü ugrik fel: "a Wi-Fi hívás preferenciái" névvel ahol a wifi, vagy a mobil hívást lehet inkább előnyben részesíteni.

    -Nem éreztem különösebben melegedni a készüléket, naponta kell töltenem de sokat használom. Képes egész nap tölteni sima töltőfejjel, uh meg is rendeltem hozzá mégegy 80Wattosat... Azzal nagyon gyorsan feltölt.

    -Hangminősége telefonáláskor tökéletes.

    -Én a tokot rendeltem meg előbb hozzá, majd mikor megjött jöhetett a telefon. Le még nem ejtettem, töréstesztről nem tudok nyilatkozni :-)

    -RAM-ot bővíteni virtuális 4-8-12GB RAM-al lehet, de megmondom őszintén, hogy az amúgy gyors rendszert én nem vettem észre, hogy tovább gyorsította volna. Így visszaállítottam inkább tárhelynek.

    Rengeteg jó dolgot lehetne írni, összességében elégedett vagyok a készülékkel örülök hogy ezt vettem TALÁN még a megfizethető kategória. Előny továbbá a 3 fő android és 4 év biztonsági frissítés.

Új hozzászólás Aktív témák