Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Sturlung #12989 üzenetére

    Azt hiszem, érthető a reakcióm annak fényében, amilyen antréval megjelentél itt, amilyen stílusban írtál.
    A válaszom akkor született, amikor még nem olvastam el a kérdéses, általad belinkelt avastos topikot, de veled ellentétben én nem személyeskedtem.

    A kezdő írásod tele van csúsztatással és fél igazságokkal.
    A probléma csak az avast web shieldjével jelentkezik és több tűzfal mellett, aminek nem az az oka, hogy a fenti tűzfalak elavultak, az avast pedig modern, hanem az, hogy az avast webes védelmének proxy-ja olyan szinten működik (WFP), melyhez a win 7 korlátozásai miatt például a comodo nem fér teljesen hozzá (a visszacsatoló hálózat blokkolása miatt), a másik két, általa is használt réteg pedig (TDI, NDIS), hiába alacsonyabb szintű, a win 7 esetében, az említettek miatt, nem elegendő.
    A win 8-al ez a helyzet megváltozik, hiszen a microsoft feloldja benne a fent említett korlátozásokat, de ez az információ az avastos fórumon is szerepel.

    A fentiek fényében, természetesen, a comodo beállításaira vonatkozó tanácsom tárgytalan és fölösleges, de mivel nem érzem úgy, hogy a kezdő írásod valóban a "beszéljük meg-oldjuk meg" tárgykörben fogant volna, ezért én nem is szándékozom ezzel többet foglalkozni.

    Aki avastot akar használni, a saját web shieldjével, az ne használjon comodo vagy privatefirewall tűzfalat, aki pedig használni szeretné a két említett falat, az vagy ne használjon avastot vagy kapcsolja ki annak web shieldjét. :R

    laca026, dnsi
    Már megadta a címet, csak nem linkelte, ez az.

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák