Új hozzászólás Aktív témák

  • zed01

    őstag

    válasz Szellem. #3416 üzenetére

    Nekem az a véleményem, hogy az ESET termékei a felét érik annak, mint amennyit fizetni kell értük. Az Avast free szvsz még felismerésben is megelőzi a NOD32-t, nem véletlenül már évek óta az AV Comparativesen is megelőzi. Az lehet hogy a következő verziójú ESET termékek nagyon jók lesznek, de az még a jövő zenéje, majd meglátjuk. Nézzétek, én találtam tört frissítő szervert (amit nem szívesen használok, mert ki tudja milyen nem hivatalos frissítést dob fel a programra) az ESET termékekhez, de egy közepes vírusirtó ingyen sem kell. Meg aztán ahogy vénülök, egyre inkább van lelkiismeret furdalásom amiatt hogy egy egyébként fizetős alkalmazást ingyen használok promóció nélkül. Ezer meg egy féle promóció van, nem igaz hogy nem talál az user az ízlésének megfelelőt.

    Bár, az is igaz, hogy vírus miatt teljesen tönkrement az user gépe, le kellett töltenie egy kliens programot és fél óra alatt megjavították a gépét.

    [ Szerkesztve ]

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Új hozzászólás Aktív témák