Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz iguana #65008 üzenetére

    Ugye a digi esetében nem használsz rootert? Egyből a digi eszközéből megy a pppoe kapcsolat a gépedbe? Ha igen, akkor megvan vagy meg lehet a gond:
    A Digi megoldása elavult és szerintem finoman fogalmazva '"szar". Terheli a gépet, meg a processzort. Onnan tudom, hogy a Húgomnak ugyan olyan gépe van mint nekem és neki is a pppoe kapcsolat volt eredetileg beállítva a digi "szakembere" által. Lassabban indult a gép, jobban pörgött a proci, stb. Vettünk neki egy gigabites rootert és azon keresztül csatlakozott a gép a netre. Egyből megszűnt a probléma. És érdekes, hogy ez a gond minél magasabb a netkapcsolat sebessége, annál jobban előjön! Lehet ha beraksz egy rootert, akkor megoldódik.
    Aztán:
    A Kaspersky alap esetben jobban dolgoztatja a hálózati kártyát és a processzort. Érdemes lenne egy kavremoverrel eltávolítani majd újratelepíteni. Aztán, ha telepítve van a Kaspersky Secure Connetcion, azt leszedni azonnal, mert az is okoz gondot! Ez egy külső alkalmazás, nem része a fő programnak, de már írta valaki, hogy az okozott neki csúnya netes gondot.
    Ennyit tudsz tenni, amiket leírtam.

    Illetve töltsd le az ookla Speedtes alkalmazását a Windows 10-re és nézd meg, hogy azzal milyen eredmény jön ki!!! Ha ott megvan az 1000, akkor nincs jelentősége, hogy a böngészőben mit mérsz, mert a hálózati kártyán átjön a forgalom gond nélkül!

    Vagy:
    Küldesz a support@2f.hu címre egy hibajelentést és megmondják mi a gond pontosan. Kérni fognak egy getsysteminfo vizsgálatot, amit érdemes azonnal beadni nekik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák