Új hozzászólás Aktív témák

  • domi007

    őstag

    Sziasztok,

    Feleségem jelenleg egy Xiaomi Mi5-öst használ, teljesen meg van vele elégedve, de sajnos mind az előlapon, mind a hátlapon összetört rajta az üveg. Most szeretnénk neki venni valami ehhez nagyon hasonló telefont, megígérte hogy jobban fog rá vigyázni :P
    Ami neki nagyon fontos az a jó kamera, mert sokat fotóz. Ezenkívül semmi kifejezetten extra kívánsága nincs. Én a magam részéről úgy látom hogy ha lenne rajta jack csatlakozó az még előny lenne, de nem feltétlenül kizáró ok ha nincs.
    Méretben ezt az 5" környékit tartanánk jónak, de igazából ha kisebb kávával, ugyanekkora fizikai méretben nagyobb a kijelző az is teljesen jó.
    Árazás: hát alapvetően örülnék ha 100ezer Forint alatt tudnánk maradni. Ha van opció készülékbiztosításra annak is örülnék, hátha mégsem sikerül tökéletesen vigyázni rá. Használt telefon is érdekes lehet, de garanciális természetesen.
    Én magam iPhone-os vagyok, de neki van pár alkalmazása amikben Androidon sok mindent beírt, használt, gondolom ezeket sokkal könnyebb átvinni egy másik Androidos gépre, bár én ezzel még sosem foglalkoztam. iPhone-ból nyilván kb. egy 7-es lenne a szint, amit el szeretnénk érni.
    Köszi szépen a segítséget előre is.

    Szerk: most mondta, hogy lehetőleg Xiaomin belül szeretne maradni, ha megoldható :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

Új hozzászólás Aktív témák