Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz Norbi. #137454 üzenetére

    Mindig ez a szöveg, hogy az xy chip keveset eszik, de ha proci igényes alkalmazásokat tolsz (játék, waze, skype), akkor oda kell a kakaó, különben elfogynak. Az LG G2-m is már 3000 mAh-s volt, eleinte elég is volt ez, de olyan 2 év elteltével már napi 2x kellett töltenem. Ugyanez van az S7-nél is: eleinte bírta akár 5-6 órát is végig waze-val, de ahogy öregszik az aksi, illetve nő az alkalmazások erőforrás igénye, úgy megy ez le 3-4 óra körülre, és ezt szeretném elkerülni.

    Az OP7-nél én is láttam a kiugró kamerát, jó lenne ha nem ez lenne, de ha minden másban jó lesz, akkor lehet, hogy az lesz a befutó, mert valószínűleg 600 euró alatt fog indulni.

    Huawei-ből valószínűleg csak a nem Pro vonal fér bele árban, meglátjuk, hogy mekkora kompromisszumot kellene kötni velük.

    Nagyon sajnálom az S10e-t, mert az tök jó lenne nyár körül, viszont a 3100 mAh kevés, írják is a tesztekben, hogy max 5 óra SOT, de inkább kevesebb.

    Még a Poco F2-t várom nagyon, ha folytatja az F1-gyel indított vonalat, akkor erős esélyesként indul nálam. (Bár a kijelző várhatóan ott is picit gyengébb lesz.)

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák