Új hozzászólás Aktív témák

  • kodmen

    tag

    Jó reggelt a hajnali pacsirtáknak! :-)

    Egy Honor view 10 6/128gb boldog tulajdonosa vagyok már 2018 eleje óta. Bitang jó, még jött rá frissítés nem régiben is, teljesen elégedett vagyok vele. Ugyanakkor az akksi már csak visítva bírja ki a napot, 20%-ról már rohamosan merül, az akksi cserék pedig kétes dolgok, ezért elgondolkoztam, hogy utód után nézek, mert most van rá lehetőség, hogy cseréljem.

    A kérdésem, hogy hasonló paraméterekkel rendelkező telók közül mit ajánlanátok?

    Ami feltétel: Dual Sim, minimum 6GB ram, 128GB tárhely (memóriakártya nem fontos 128GB-nál), Bő egynapos üzemidő és gyorstöltés (lehetőleg min. 22,5W), NFC, Type-C csatlakozó, ujjlenyomat olvasó), jó fényképező (nem kiállításhoz kell, a Honor-é tökéletes)

    További kívánságlista: infra, 5G, legfrissebb bluetooth (5.1?), fizikai előlapi gombba épített ujjlenyomat olvasó (nagyon bejött), AMOLED, ne legyen ívelt a kijelző.

    A keret 100-150 körül lenne. Amit néztem: Xiaomi Poco F2 Pro LTE 128 GB (erről van teszt, nem találtam) és Xiaomi Mi 10 Lite 5G 128 GB

    Egyéb javaslatotok van? A Honorból most nem láttam friss készüléket, no meg a bizonytalanságok miatt kicsit óvatosabban is állok a kérdéshez.

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák