Új hozzászólás Aktív témák

  • naja

    aktív tag

    Sziasztok! Samu S7e-nek keresem az utódját hosszú távra. Telefonálás (1) és fényképezés (2) lenne a feladat. Lehet használt (3), korábbi generáció. Mérete mindegy, inkább nagyobb mint kisebb.

    Részletezve:
    (1) A kezelés ne akadjon, legyen gördülékeny (de 90+ FPS-t nem kérek). Bonyolítás mentes, de azért ne legyen buta mint egy faék. Üzemidő minél több. Lehetőleg ne legyen edge-szerű teljes képernyő, lehessen normálisan megfogni. Nem túlzottan törékeny (pl. nem üveg hátlap), lehet műanyag. Amoled nem lenne baj, de ha a fentiek kizárják, akkor ettől eltekinthetünk, FullHD bármire bőven elég.

    (2) S7e összességében nem volt rossz, bár a fehéregyensúly és az expozíció néha konkrétan szörnyen ócska volt. Ha ebben a kettőben lenne előrelépés, annak nagyon örülnék. GCAM-et próbáltam, csak a baj volt vele.
    Elég egy darab normál kamera (a többi parasztvakítás), de az tegye a dolgát szépen tisztán, pontosan, természetesen. Ellenpélda erre a cc9 és hasonlók.

    (3) A kiforrottság miatt lehet használt, ha ez ár/teljesítményben előnyt ad az újakkal szemben. Viszont csak akkor, ha a szervizelése normális árakon megy (pl. akku csere). Ellenpélda erre az S7e.

    Árban örülnék ha 100 eFt-ba beleférne, de egy pár tízest még hozzádobhatok ha kell. Igazából nincs árkeret erre, csak sajnálok kidobálni 150-200 eFt valami fosért ami 2-3 év alatt megdöglik. Persze ha van olyan márka, aminek a telefonjai várhatóan ennél tovább bírják, akkor mehetünk feljebb az árral.
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák