Új hozzászólás Aktív témák

  • ghiottone

    nagyúr

    válasz rendesadam #171418 üzenetére

    Igen, még 1 év az Edge 20 pronak és kifújt.

    A spanyol amazonnál az a lényeg - és a többi esetében is - , hogy maga az amazon legyen az eladó + ott legyen, hogy free amazon support. - ez azért fontos, mert, ha nincs akkor neked kell a gyártót megkeresni, egyeztetni, visszaküldeni. Olasz amazonnal jártam így, hogy ott megvettem egy órát, mert olcsóbb volt 6 euróval, mint a német, majd amikor gariztatni kellett írták, hogy forduljak a gyártóhoz és küldhettem ki olaszba a cuccot saját költségen. Német, spanyol amazon esetében van support, de olasz francia esetében nem mindig.

    Ha van free "Amazon support" akkor baj esetén a a korábbi rendeléseidnél kikeresed az adott terméket és ott felveszed velük a kapcsolatot chat-en. Küldenek dhl címkét, amivel postára besétálva nemzetközi inverzként visszaküldöd a készüléket és vagy küldenek egy újat, vagy visszakapod a vételárat. Ha esetleg nem megy a posta, akkor számlával igazolva megtérítik a visszaküldést is.

    mandred:
    A realmek esetében engem is ez tart vissza - az összes megnézett tesztvideóknál egyszerűen rossz a mikrofon minősége :(
    - Moto G100-as nem volt rossz készülék, de 1 év és vége a támogatásnak.
    - Moto G200 - jól sikerült, de eleve nem android 12-vel jött és android 13-at már meg se kapja.
    - Edge 20 Pro - mint fentebb írtam - 1 év és ott is vége a támogatásnak. a Hátlap GG5 vagy "eco-leather" elvileg.
    Esetleg Edge 30, ha már Moto. Nekem ma érkezik, aztán megírom a tapasztalataimat jövő héten. Más márka? Samsung Galaxy A52s, S20fe, s21fe? Árban meddig nyújtózkodnál?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó OnepPlus 10 Pro 8/128Gb: https://shorturl.at/a6hJ1

Új hozzászólás Aktív témák