Új hozzászólás Aktív témák

  • Toncos

    tag

    Sziasztok!

    Húgomnak keresünk első okostelefont, ebben kérném a segítségeteket!

    - Keret: 40k, független. Használt játszhat, ha lehet szép állapotút találni.
    - Felhasználás: nem egy power user, alap dolgok várhatóak: telefon, SMS, facebook, zene, amit még mellé tennék, az az elfogadható böngészés, mail és SD videózás. Lehetőleg minél problémamentesebb használat.
    - OS: Android, min 4.0
    - Vas: ami ma épelméjű kompromisszum a kategóriában: 512 MB RAM, olyan proci, ami még kitarthat 2 évig az említett alap dolgok mellett (érdemes még egymagosba fektetni?)
    - Méret: ez a probléma. Szerintem WVGA alatt nem érdemes okostelefont venni, viszont húgom a kézbe fogott 4 colosokat nagynak találta, így e méret alatt kellene maradni. Sajnos a két kritériumnak kicsi a közös metszete, az Xperia U adja magát (bár kilóg a keretből), de a szögletes ház miatt az is kényelmetlen volt neki. Mondta, hogy majd hozzászokik (most elég bénán áll a kezében bármi), de ha csak nyűglődik vele, akkor nem mentünk semmire az új telefonnal...

    Amit találtam (pl a listából): Alcatel MPOP (a lekerekített 4 col talán belefér), Xperia Tipo (csak HVGA, de a méret tuti jó), Galaxy mini 2 (dettó). Ami még eszembe jutott, az a használt Xperia Ray (ha sikerülne szépet találni), ami szerintem egy patent készülék, és a kritériumoknak megfelelhet.
    Mit gondoltok, esetleg más ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák