Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz Csaby25 #59981 üzenetére

    Nos.

    Motorola Moto E, ha nem akarsz macro fotókat készíteni. A leggördülékenyebb android ebben az árkategóriában. Nagyobb felbontású kijelző, nem túl nagy méret, cseppálló és ami még lényeges, hogy nem az alján hordja a hangszórót, hanem elöl (tehát meghallod a csörgést ha a telefon például az asztalon van). Amik gondok lehetnek vele: kicsit ropog a hátlap, nincs benne magyar nyelv, úgyhogy angol a menüje, a magyar automatikus szókiegészítést sem fogja tudni normálisan és mivel fixfókuszos a kamera, ezért fél méternél közelebb ha fotózol homályos képet kapsz. Nincs benne LED-villanó, de például értesítő LED az van. Amúgy minden teljesen rendben van vele, kapja a frissítéseket rendesen, a legújabb KitKat-et is nemrég kapta meg.

    A másik ebben az árkategóriában az LG L70. Ez lényegében ugyanez mint a Moto E, csak van benne rendes magyar nyelv, de kissebb felbontású a kijelző, a hangszórók nem elöl vannak, a kamera autófókuszos tehát közelre is jó képeket lehet vele lőni, valamint kapott LED segédfényt is. Mivel kapott az LG-től UI-t ezért kevésbé olyan fürge mint a Moto E, de a sebességre itt sem lesz panasz.

    Mindkét készülékbe erősen ajánlott valamiféle SD-kártya, mivel a Moto E esetén 2,2GB, az LG L70 esetén 1,5 GB áll rendelkezésre az alkalmazások számára, így a fotókat, videókat, zenéket az SD kártyán kell majd tárolni.

    Facebook, Viber, internet, navigáció ezekre tökéletesen alkalmasak ezek a készülékek, és a játékokat is elviszik, csak egyszerűen nincs elég hely feltelepíteni a komolyabbakat.

    [ Szerkesztve ]

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák