Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    Én mindenki helyében kerülném az Alza t ,többször vásároltam már náluk ,de egyik sem járt sikerrel ,nem rég 2db vga t vittem vissza ,most meg 3x vásároltam náluk tápegységet ,mind a háromszor vissza is kellett vinnem.

    Nem hibáztatom a termékeket és az itteni tapasztalatokat sem ,mert mindegyik baleset egy adott bolttal történt de csak azért ,mert ott megadják a 10-12 év garanciákat....
    Kérdezem én tőletek mire ,mikor három tápegységből mind a három gázos lett három napon belül ,nem hogy 10 év.... ,vicces.
    Egyetlen szerencséjük ,hogy visszaadják minden magyarázkodás nélkül a vételárat.
    Első esett az RMx lett 3 nap után zajos kikapcsolt állapotban ,második eset a híres Seasonic ami ciripelt ,majd ma vissza vittem egy cserére ,kaptam egy még egy bontatlan Prime GX 650 et ami már nem ciripelt ,legjobb kifejezés hogy perzselte az alkatrészeket ,itt már egy youtube video alatt is volt ciripelés ,terhelés alatt meg bugyogó vízesős hangba ment már át egy sokkal erősebb ciripelés.

    Hosszasan utánaolvasva ,ph s jelentések szerint is ha csinálnék egy százalékszámítást ,azt kell hogy mondjam a ciripelő tápegységek majdnem 80% át a Seasonic képviseli.
    Nálam már rég bemutatkoztak egy XFX személyében ,mikor a csont új táp 2 nap után hirtelen eldurrant [link] ,ne haragudjatok de a Seasonic sokatok lázát nem tudom megérteni ,én többet már biztosan nem veszek tőlük tápot ,és különösen oda figyelek arra is ,hogy egy külsős gyártó belseje se az legyen.
    Hasznát piac tápegység részlege is tele van Seasonic al ,hirdetik orrba-szájba mert megakarnak tőlük szabadulni ,úgy ciripelnek mint ha kötelező lenne ,komolyan mondom mióta bejöttek ezek a nemes fémes plecsnik:arany ,bronz ,platinum meg anyám kínja ----- egyre rosszabb tápokat gyártanak.
    Mire vegyen az ember platinum vagy gold tápot ,mikor egy 5 éves bronz cwt minőségileg kenterbe vágja az egész felhozatalt?
    Mire vegyen az ember 12 év garival tápegységet mikor 3 napon belül kinyiffanak?
    Mi ez a nagy homály ,úgy érzem nagyon sokan csak sötétben tapogatóztok mert a napjaink már rég nem a múlt ,és tisztelet azon kevesek kivételének.

    Nem érdekel mostantól a sok garancia és az Alza t nagy ívbe kerülöm ,annyira érdekes hogy náluk "olcsóbb" minden "sok" garival ,mire fel? Akkora pancser még1x nem leszek hogy 4. re is bevállaljam őket.
    Normális boltban fogok vásárolni és elég a 3 év garancia is ,ha egy ilyen termék megy hibátlanul 2 hétig legalább ,az menni fog 5 évig is.
    Arra is különösen oda fogok figyelni ,hogy ne legyen "akcios" a termék ,napjainkban a tudatos vásárlónak nagyon résen kell lenni ,mert ott vernek átt ahol akarnak ,és ha nem veszed észre lenyeled ,vagy ha észre veszed akkor időben lépsz és visszaviszed.

    Ne haragudjatok de muszáj voltam ezt leírni ,szép estét nektek ,

Új hozzászólás Aktív témák