Új hozzászólás Aktív témák

  • koko52

    veterán

    válasz TechN7ne #135015 üzenetére

    Hyper M 600 idén ~20 db járt nálam. Abszolút semmi hangjuk nem volt és azóta sincs panasz. Sőt nekem is az van 2 éve.
    500-as ic volt pár darab szintén semmi gond. Ebből kb fele volt Alzán keresztül.
    Azt észrevetted, hogy csak alza árul bontott cuccot? A 2-400k-s VGA-kat miért nem csomagolják vissza? Konkrétan -150k val olcsóbban mentek a visszaküldött 2080ti-k amikor bejelentették a 3080-at.
    Én PCX-től kaptam olyan alaplapot, hogy le volt tépve a záró fólia miatt a doboz felületének egy része és nyitva volt a doboz. A tokozáson ott volt a paszta :K . Azt mondták csak a doboz szállítás sérült, ők biztosan újat küldtek és én már biztos összetaknyoltam. Mivel nem volt semmi baja nem foglalkoztam vele csak tiltólistásak lettek. Úgy mint ipon, aqua.
    A TV-m amit Alzánál vettem beadta a kulcsot gari alatt. Telefonon visszahívtak, hogy hova jöjjön a futár ingyen és bérmentve és mikor jó nekem! Ez egy 75"-os TV volt.
    Aqua egyszerűen megrongálta az inteles foglalat tüskéit, hogy a már nem gyártott alaplappal ne kelljen foglalkozniuk. 1 év garancia volt még rá. Azóta fotózok, ugyanis úgy kezdték, hogy vannak-e képeim. Miután közöltem, hogy nincs közölték, hogy mi a helyzet :C . Akkor még nem volt ebben rutinom. Ma már a csomagot is kamera mellett bontom ki dátumozva.

    "Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets

Új hozzászólás Aktív témák