Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    válasz attiati #60001 üzenetére

    1. mért ne tudnának? Majd lesz 450Ft az euro de ez hol érdekli a rezsimet? Majd ráfogják sorosra/covidra.... ebbe nagyon jó a médiagépezetük.
    2. Ezen elmosolyodtam. Az "ellenzék" még ha vhogy tegyük fel nyerne is végképp nem tud mit tenni. Minden 2/3al, rendszer szinten, ember szintig! bebetonozva. Akkor se tudnának kormányozni ha nyernének.
    3. Sokkal kevesebbet tudnának. Évekig mondogattuk van határ. NIncs
    4. Ezzel próbálkoznak évek óta. A legutobbi évek óta szervezett szeánszra Salvini el se jött. Nem mindha avval bármire mentek volna.
    5. mi a fontosabb a rezsimnek a totális hatalom vagy az eus pénzek? Nem kérdés. ja és az adófizetők tartják a hátukat. Ahogy a Mészáros/Tiborcz... vagyon is adófizetői pénzből van... és nem mert jó üzletemberek. :))

    más: Gyerek most szept megy elsőbe és jönnek be a gyakorlati infók. Elméletben tudtam nagyon rossz a helyzet de ami info bejön az sokkol. Nincs tanár. Magyar tanár tart matekot és nagyon panaszkodik nekem mert érettségije épp meglett kettes nem érti amit tanítania kéne. Angol tanár nem tud angolul. (Alap nyelvvtani szerkezeteket helytelenűl mond sorozatban bemutató órán.) és mindez lokálisan jobbnak mondott suliknál. Ja és általánosban megyeszékhely/jobb suli vonalon is probléma a dizájner.
    Közbe ami info bejön osztrák/német(bayern)/svájci vonalról kiköltözöttektől ott van panasz erre/arra de iskola vonalon el vannak ájulva.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák