Új hozzászólás Aktív témák

  • Bankár

    csendes tag

    válasz #32577792 #614 üzenetére

    egy kis zizegést érzek a kommunikációnkban..:)
    figy, én nem a CIBnél dolgozom, még csak nem is Magyarországon, semmi hasznom nincs belőle, hogy itt ''reklámozom'' őket, se alkalmazott, se szerződött ügyfél nem vagyok, csak leírom a véleményemet, és remélem segít másoknak.

    hm, cib online (egyébként pont ez a csomag legrosszabb szvsz, de hát ez felel meg az otp eszcsnek, azérrt írtam példának): én ott belföldi átutalásnál csak egy ''Díjmentes'' feliratot látok, aki meg az ''online'' számlacsomagban nem neten keresztül utal, az fizessen is. ja, a viber se fix. az emberek 99,99%a azt se tudja, mi az a viber. szerinted számít ez? [link] nai tt számítanak a fix díjak, vesd össze az otp kp felvét árakkal. ha 4* felveszelbármely belföldi ATMből bármennyi pénzt, még mindig olcsóbban vagy, mint egy havi számlavezetéssel OTPnél. (classical egyébként 1, xl-el 2 kp felvét free)

    ezt a nem ér el más bankot sem tudom értelmezni, a bankfiókot egyszer kell elérni eg lakossági ügyfélnek, utána barátunk az internet/wap/telefon/sms, legalábbis ez lenne a természetesen így 2006ban.

    Osztalék: hm, stabilan 2,5milliárdot vesz ki a GBI a CIBből, az összes többi zseton a cégben maradt, míg OTP tőzsdei cég ugye:)

    Hát amiket felsoroltál, azokat mind nem nyújtjuk, de ha párszázmillió dolláros részvénykibocsájtásra vagy szindikált hitelre van szükséged, akkor tudunk segíteni:)

    neked is sok sikert, és jó sok ltp szerződést ;)
    a többiektől bocs, ha felesleges volt, amiket írkáltam. :B


    [Szerkesztve]

    Az úrnak van fedezete

Új hozzászólás Aktív témák