Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz confuser #113026 üzenetére

    Már nem merem a bankszámlás topikba írni, mert régebben lehurrogtak a K&H miatt :). Szóval az én felhasználói szokásaim mellett a KH prémium számla+ értékpapír számla éri meg legjobban. Annyi a csavar, hogy nincs meg a havi min. bejövő, ezért átpakoltam rá 5MFt értékben PMÁP-ot, így az éves díj mindennel együtt kemény 8eFt, amiért kapok 2 teljesen ingyenes MC gold kártyát (se kibocsátási díj, se éves díj), 1 szintén ingyenes hitelkártyát is kapnék, de igazán nincs rá szükségem. Utalás 20e alatt ingyenes, felette csak tranzakciós adó, de nem utalok. Havi 100e kártyás költés kell még az ingyenességhez, azt Revo feltöltéssel abszolválom. Bankszámlán nem csak meghatalmazott lehet, mint legtöbb helyen, hanem társtulajdonos is, így a feleségemnek is le van tudva a számla. 2 ingyenes devizaszámla is jár hozzá, valamint 5e$/€ felett egyedi árfolyamon vált, amit egyszer próbáltam, és kb. Revolut árat adtak. Bár most, hogy van IBIE számlám, már nem fontos, de jól jöhet néha.
    Ezen felül még ott van amiről most szó volt, hogy néha ki lehet fogni jó kamatozású PMÁP-ot, amivel szvsz most veri az összes bankszámlát. Pl. most az a terv, hogy márciusban, kamatfizetés után eladom a PEMÁP-ot, átváltom egy részét HUF-ba, veszek PMÁP-ot és áttranszferálom a kincstárhoz, hogy ne növeljem vele az állományi díjat. Szóval nekem nagyon megéri így ;) .

    INTJ

  • llacee

    őstag

    válasz confuser #113026 üzenetére

    Köszönöm szépen. A lehető legkevesebb éves dij-ból kizárólag másodpiaci PMÁP vásárlásra használnám. Ha lehet kevés technikai babrálással (ide-oda utalás) :)

Új hozzászólás Aktív témák