Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok,

    virtual xp-hez lenne kérdésem.
    volt egy régebben telepített XP-m, amin sok vírusos dolgot teszteltem már, meg csináltam egy frisset is, hátha tabula rasa gyorsabb lesz meg mégis friss telepítés.

    szükségem lenne egy stabilra, mert van egy progi, ami nem indul el win 7 alatt, csak xp-n.

    a régit XP-t kitakarítottam, de valami félrekattintás miatt többé nem méretezhető szabadon az ablak. ha lekicsinyítem a keretet nem méretezi át az asztalt... nagyítani meg csak az asztal felbontásáig engedi. teljesen érthetetlen, mert ugyanaz minden beállítása, mint a másiké. de pont ugyanaz.

    az új telepítés ugyan rugalmasan átméretezi az asztalt, (amekkorára nagyítom a keretet akkora lesz bene az asztal) de nem hajlandó futtatni a progit. lehet, valami xp jogosultság baromság... az az igazság, hogy már rég elfelejtettem az xp ilyen kis hülyeségeit... ezt írja ki: failed to create dafault activation context, majd még egy hibaüzenet (unable to load dll... és elérési út), majd leáll.

    telepítettem, egy virtual boxra is, de ott ugyanez a helyzet... tehát ez inkább xp mizéria...

    kb 9 órája ülök a gép előtt és próbálok megoldást találni, de semmi... két egyforma rendszer közül az egyik így viselkedik a másik ellenkezőleg. nekem misztikus. tud valaki segíteni?

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

  • Wolfskin

    őstag

    ahogy basztatom egyre jobban esik szét a régi xp... :(
    az új meg nem csak nem futtatja programot, de a másolás is teljesen halott rajta. egy másik meghajtóról akartam egy mappát átmásolni, az is 5-10 perc, mire nekilát... :W

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák