Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    válasz PuMbA #798 üzenetére

    Tény, hogy nem mindenben veri az A9 a Canon 1DX-et, és én nem is erre reagáltam. A lag meg a többi egy másik kérdés. De nem emiatt van CaNikon a fotósok kezében.

    Ezt írtad:
    "Az elején sok jó dolgot mond a Sony-ról, de ugye az ő legjobb kamerájuk sem mindenben jobb, mint a többieké. Ezért használnak sportfotóra 95%-ban még mindig Canon-t vagy Nikon-t."
    Illetve, ezt: "
    Szerencsére nem kell ilyenekbe bonyolódni és át sem kell menni a másik topikba, mert a profik már választottak. 2 éve van a9, 2 éve van Sony Pro Services és látszik, hogy valószínűleg nem az a9-cel fogja betörni a Sony a sportfotó piacot :) Nagyon úgy néz ki, hogy az a9 Mark II lesz az."

    Ez alapján te úgy gondolkodtál, hogy azért van CaNikon a fotósok kezében, mert az A9 nem elég jó. És a Sony majd betör, ha jön egy új vázuk.

    Szerintem meg például azért nem Sony van náluk, mert anno a CaNikonnal kötöttek szerződést, és nem kötnek másikat csak azért, mert jött néhány új váz a konkurrens partnernél. És ez egy darabig még így is marad, függetlenül 1-2 újabb váz megjelenésétől - az alapján, ahogy a nagy cégeket ismerem, sok időnek kell eltelnie, hogy alakuljon a piac, nem 1 modell fogja áttörni - függetlenül attól, mennyire jó is az, vagy sem.

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák