Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    Topikgazda

    válasz Neck #7491 üzenetére

    Ezek APS-C-re is teljesen oké látószögek lennének, de ezek Full Frame objektívek, valahogy értem a költő szándékát, hogy nem jelenteti meg egy kizárólag APS-C formátumot futtató rendszerre. Canon verziót előbb vizionálok velük (nem néztem, de az sem kizárt, hogy már be is vannak jelentve, de az első Tamron sajtóanyag nem részletezett konkrét modellt egyelőre).

    Szerk két gondolattal:

    A Tamron 20-40mm f/2.8-nak kevés értelme lenne a Fuji 16-55mm f/2.8 mellett, hiszen magában foglalja ugyanazt a tartományt, ugyanolyan fényerővel. A Tamron 35-150mm f/2-2.8 pedig a Fuji 50-140mm f/2.8 mellett kérdéses, hogy üzletileg lehetne-e sikeres. Szerintem osztottak-szoroztak és elég könnyen elvetették az ötletet (szerintem teljesen logikus módon).

    [ Szerkesztve ]

  • m3ss

    veterán

    válasz Neck #7491 üzenetére

    Én pl pont azon gondolkodom, hogy egy A7CII-re cserélem az a7IV-et, felteszem a 20-40-et "mindenesnek", annyira kicsi kompakt az egész, és nagyon sok mindent meg lehet lőni vele. Streetre nem nagyon tudok jobb kombót elképzelni. Legalábbis arra, ahogy én értelmezem a streetet.
    +1. nekem is idealis lenne streetre ez a tartomany. :K
    sztem ez a fogas dolog tulertekelt. en sosem ertettem a markolatot sem. nagyon sokat kell ahhoz fotozni naponta, hogy ertelmet lassam. mellesleg ha egesz nap a kezedben van a kamera, lehet akkor azert is inkabb a konnyebb rendszerre voksolnek.
    meg sztem megszokja az ember. en megszoktam az a71 kicsi markolatat is, annak ellenere hogy kenyelmesebb egy nagyobb markolat, mint pl. az a74.

    szerk: persze tajkepre meg keves a 20mm, szoval valojaban csak akkor vennek ilyen obit ha nem erdekelne a tajfotozas. de szigoruan streetre :K

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák