Új hozzászólás Aktív témák

  • emlekmas

    tag

    Alaplapom garanciás bevizsgáláson van Iponénknál, merthogy egyszercsak megállt benne a VGA, és nem is tudtam életre kelteni a pci express slotban egyik általam próbált vga-t sem, amik egyébként másik gépben gond nélkül mennek. Most rémlik, hogy az átvevő azt mondta, hogy a bevizsgálás után döntenek, hogy javítás vagy csere.

    Amíg nem mondanak konrétumot, szerintem nem hívom őket, de ha van információtok, hogy ez hogyan működik, akkor megköszönném, ha valaki megosztaná velem.

    Kérdésem, hogy amennyiben javítás lesz, akkor a garancia hogyan szokott kinézni? Újra kezdődik a teljes értékű garancia a javított lap átvételével? Csak a maradék időre kapok garanciát? (a szívásnak, gépszerelgetésnek, szaladgálásnak, idő és benzinpocsékolásnak meg örüljek?)

    Csere esetén csak ugyan ilyenre cserélnek, vagy lehetőség van árkülönbözet rendezéssel más gyártó lapját is kérni? (mondjuk őszintén szólva nem igazán érzek ingerenciát újra erre a lapra, miután a gépet szét kellett barmolnom miatta, hetekig nem lesz gépem, utána megint kinlódhatok az összerakásával, és még örüljek is neki, hogy kapok egy ugyan ilyet egy csomó autózás meg időelcseszés után...

    Ha lehet cserélni, akkor egy asrock z77 pro3 helyett mit javasolnátok egy 3570k procihoz, ami mondjuk nem asrock, és tuningolni is lehet vele, de azért megáll 30eFt körül? (8-9 ezret talán hajlandó lennék ráfizetni).

    i5-3570K, ninja, asrock z77 pro3, 2*4 gb corsair vengeance, sapphire 7950, samu 120 ssd, 2*500Gb WD green, gigabyte IF333, corsair GS 600, valamilyen Labtech bill, Logitech G500, Creative S750

Új hozzászólás Aktív témák