Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beba Snake

    junior tag

    válasz MM #97016 üzenetére

    Ne haragudj, nem rossz szándék vezérelt. A 10. gen intelnek megvan az az előnye, hogy a következő generáció biztosan fog menni az lga1200-as lapokban, nem kell a későbbi támogatás lehetőségén morfondírozni. A nonK prociknál eleve kizárt a tuning lehetősége, de ram sebesség szempontjából egy Z490-es lap adja a "memó tuning" lehetőségét. (Mem tuning? --- Röhögök, mert az intel fejlesztette ki az XMP (extended memory profile) szabványt. Na ezt nem tartom tuningnak a részemről.)
    {Csak ezt nem fejtettem ki előzőleg. Mea culpa.}

    MSI B450 ... MAX szériáról: MSI B450M Mortar MAX az R9 3900X-hez is ajánlott lap ugyanúgy, mint a Toma ATX méretben. 8magos Ryzenig mATX-ben jó a B450M PRO-VDH MAX. (A jelenlegi konfigom -adatlap- biztosan nem fog a Ryzen 4000 sorozathoz támogatást kapni. Kis méretű BIOS.)

    Valószínűnek tartom, hogy akinek segítesz az bizonytalan és nem magadtól van ez a - hogy is mondjam - válogatás/változtatás (valószínűleg költség vonzat miatt).
    Láttam a gépösszeállításaidat, elsőre pöpecek voltak. :R

    Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!

Új hozzászólás Aktív témák