Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz molnarpeter #147298 üzenetére

    Felénk is mindenki astra fan. Inkább egy rozsdás focus, mint egy tip-top astra. Az unalom és a fájdalmasan sivár belső engem megöl. Akinek nincs igénye ilyen irányban, vagy melós autót keres, annak OK. De én a családdal ülök bele, nekem ez ronda.

    Focust átnéztük, első sárvédő ív alján kicsi bubik, de még meg lesz emelve is. Az is hülyeség, h kintről csak visszatekert hulladékok jönnek, nyilván a többség az. Ennél kb. reális a km és a kinézet, nincs lecserélve se a kormány, se a pedálon a gumik, meg a váltószoknya is pont olyan gatya, amilyennek eddigre lennie kell. Az én Nexiámban 245e km van (valós, 82e km-el vettem), motorilag semmi baja (OK, ez is opel, azaz 1 tank benzin + fél liter olaj az alap), elmúlt 2-3 évben kezdett durván rozsdásodni. Focusnak így -ha nem történik vmi extrém az átnézéskor- még legalább 4-5 éve van, különösebb para nélkül. Szal. Ha feléért adom el vmi ismerősnek, akkor már boldog leszek. Jelenleg a ház a legfontosabb, kész az új konyha, konyhabútorra nem futotta, visszakerült a régi, 11 éves... Ha ezek megvannak, lakáshitel lepereg, akkor lehet félrerakni kicsit és vmi jobbat venni... 407SW, újabb Megane, ilyesmi.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák