Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz dj79 #183571 üzenetére

    Hat nem tudom. Ha az a varos nagyon varos, es az ido 90%-aban dugoban ulsz konkretan, akkor talan. De azert a modernebb benzinesek mar nem fogyasztanak annyira rosszul. Ha tenyleg arra kell, hogy asszony reggel-este 4-5 km-t menjen, osszeszedje a gyerekeket es hazavigye, akkor vegyel plugint, mert azzal meg telen is megjarja a koret kizarolag arammal. De ahhoz, hogy kijojjon a 4 literes kulonbseg, eppen keveset kellene menned, mindig hideg autoval, ott meg nem igazan jon ki a matek, hogy megeri a hibrid. Meg azert evi 20e km-hez varoson kivul is kell haladni, ott meg nincs 4 literes fogyasztaskulonbseg. Ertesz, ugye? Szerintem ezert atlagban 4 literrel szamolni tulzas es onamitas.

    Jobb fogodzkodot ad a Spritmonitor, mert bar nagyatlag, de jobban mutatja, mekkora az atlagos fogyasztaskulonbseg ket auto kozott. Ha az kiad neked 4 litert, akkor en tevedtem.

    (#183572) Doki16: mennyivel jobb lenne egy 100 km hatotavu hibrid akku, nem? Akkor aztan ott a ket autod, varosban elektromos, es meg folyamatosan toltogetni sem kellene.

Új hozzászólás Aktív témák