Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    válasz Rick4 #6966 üzenetére

    Persze én sem azt állítottam, hogy mostmár rettegni kell, hiszen aki szabályosan vezet nincs mitől félnie, csak véletlenek vannak.
    Ja és igen a véletlen alatt én sem azt értem, hogy gurulgatok a városba aztán egyszercsak észreveszem, hogy 160-al megyek, hanem a fentebb leírt tényleg rajtad kívülálló okokból bekövetkező véletlent.

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

  • Balupapa

    senior tag

    válasz Rick4 #6966 üzenetére

    ez alatt a 10 év alatt hány kilométert vezettél? ;] ;] Gondolom nem sokat :DDD
    Aki vezet (napi rendszerességgel, sokat) előbb utóbb hibázik egy kicsit vagy figyelmetlenkedik nyilván ezeket igyekezni kéne megelőzni, féken tartani DE!!! ezek a bírságok sok esetben egy család teljes havi (vagy több) költség vetését boríthatja fel!!! Felháborító.

    Én nyáron "rossz helyen" parkoltam xy pláza kis parkolójában, ahol behajtani tilos kivéve áruszállítás tábla van kitéve. 1percre mentem be, mire kiértem láttam ott áll nem sokkal mellettem a rendőr de nem szól semmit, beültem és elmentem,
    1 hét múlva itt volt a csekk 50.000 forintról.
    (fősulis vagyok, semmi nincs a nevemen csak a kocsim, jövedelmem 0ft ,soha semmilyen szabálysértésem nem volt se semmi)

    kérdem én, az a tuskó p*r*szt honnan tudja, hogy milyen célból mentem be? :W
    lehet reklamálni, 5 ezer az illeték, majd megállapítják maguknak, hogy jogos volt a bünti.hurrá. hanem fizetem be meg kivonják a forgalomból az autót (most meg leültetnek :DDD ) baromira nem jó ez így. miért nem lehetett volna csak 10 re megbüntetni? büntessék 50 ezerre azt aki többszázezret keres :O

    _-=*WheelWhores*=-_

Új hozzászólás Aktív témák