Új hozzászólás Aktív témák

  • HAX

    tag

    Na már nálam van a Steelseries 6Gv2, csak az "a" és a "v" kopott kicsit de olvasható így még nem fontos a keycap set csere.

    A gomb nyomási erősség (MX Black) pont ideálisnak tűnik, féltem tőle, hogy túl kemény lesz de szerencsére nincs ilyen probléma.

    A kiosztás egyelőre még botrányos nekem, szokni kell, de már lassan kezdek belejönni. :DDD

    Írtam a SS-nek, mit lehetne kezdeni a kopó keycapekkel. Másnap jött is a válasz: el kellene küldeni a bill-t a főhadiszállásukra (Dániába) saját költségen ahol kivizsgálják az esetet, a visszaküldés költségét ők vállalják.
    Szörnyen drága lenne ezt leküldeni, főleg úgy, hogy nem mondtak semmi biztosat. Még teszek egy próbát aztán ha nem jutunk közös nevezőre akkor elvetem ezt a tervet.

    Összegezve: 12k volt végül a bill, a két halványabb gombon kívül hibátlan a cucc, ennyiért megérte belevágni ebbe a mechás témába mert nagyon tetszik.
    Az egyetlen negatívum, hogy nagyon "kopog", vennék hozzá o-ringet valahonnan, valaki tudna ajánlani hozzá egy pontos link kíséretében? (ebay/fasttech/egyéb is lehet) Vagy itt Szegeden is van a közelben egy tömítéstechnikai bolt, de nem tudom, hogy milyet kellene hozzá venni, van erre valami referencia?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák