Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz AeSDé Team #72424 üzenetére

    A Ducky One 3-t szerintem is túl van árazva, hiába a hotswap képesség. Onnan már nincs messze árban egy belépő custom, ami tényleg halk lehet a felépítésük miatt (pl. Q3).
    A K8 stabil ajánlás, van MacOS támogatás. A Pro a jó minőségű, de nem magyar PBT kupakok, a PCB-re rögzített stabilizátorok és a gyárilag belerakott hangtompító rétegek mellett a programozhatóságban adna többet. Kérdés, hogy a TKL méretnél utóbbira mekkora szükséged lenne. Ha igen, akkor érdemes lenne kivárni.
    Van hozzájuk saját magyar kupakkészlet kétféle minőségben és többféle színben.
    Alapesetben sem nagyon hangos amúgy a K8 (többen elégedettek a választható Gateron G Pro Red kapcsolókkal, ami gyárilag van kenve), de akár a Keychron webshopjáról is rendelhetsz hozzá Gateron Silent Red kapcsolókat normális áron (kb 17eFt a 110db-os csomag), ha már úgyis onnan jönne a magyar kupakszett. Aliexpressen mostanában drágábbak a 90db-os csomagok is.
    Az MX Silent Red újonnan reszel, hosszabb idő, amig bekopik. Valamennyire az Gateront Silent Red is, de hamarabb kenhető, amennyiben ez opció. Ha esetleg az alap Silenteknél többet is szánnál rá, akkor biztosan fog jönni ajánlás jobb alternatívákra.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák