Új hozzászólás Aktív témák

  • grigo

    őstag

    válasz pengwin #84225 üzenetére

    Szia. Köszi a választ.
    A csendes alatt nem azt értem, hogy teljesen izolált stúdiót szeretnék, csak mondjuk nem direktben hangosat. Mondjuk szeretem a hangját, de annyira nem hogy rá is erősítsek egy blue switch-el.
    1. világosat nem igazán szeretnék megmondom őszintén, ellenben valami fény kell, hogy legyen, azaz hát jó lenne ha lenne.
    2. ez most így nekem még nem mond semmit, akármit is veszek, jó lenne valahol megtapogatni, hogy mire is adok ki pénzt. Vagy találni 1 billentyűzetet mind felett, és vakon berendelni. Akkor realizálom, hogy ez mennyivel jobb és nem tudom a többi milyen lett volna. És mivel drága volt, "akkor mostmá' ez lesz" :) (egy darabig)
    3. Ezt sajnos így leírások alapján nem tudom eldönteni, kell egy hely ahol meg tudom nézni. Lementem a helyi MM-ba. Nos kicsit elszörnyedtem, a hama meg a trust már a minőséginek számított. Semmi más nem volt. A top billentyűzet a Trust GXT 865 Asta volt, amit árukereső vélemények alapján nyilvánosan kell elégetni. De amúgy a leütés tetszett rajta. Valószínű egy nagyobb üzletet kell kerítenem.

    +1: fórumtárs ajánlotta a Keychron k10pro-t. Először azt mondtam, hogy ez lego :) Aztán egyre jobban tetszik. Egy gondom van, hogy mindenhol a kék színt látom elérhetőnek. (mármint nem switch hanem hagyományos értelemben vett kéket). Sajnos ezzel úgy vagyok, hogy ilyen összegekért már nem akarok kompromisszumot és kell, hogy tetszen. Nézelődök most amazon.de-n is meg mindenhol.

    Egyéb beszélgetéshez kapcsolódva, én is a de-n rendelnék. Maximum áfa különbözetet kell fizetni szerintem de lehet hogy még azt sem. Emlékszem valami fura közösségi áfa szabályozásra. Majd előtúrom.
    Amúgy most rendeltem egy headsetet de-ről. Annyi volt az ár és szállítás amennyi, és volt még currency convert költség valami 1500.

    https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Új hozzászólás Aktív témák