Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz dqdb #85013 üzenetére

    Egy milky top pro létezik (milky top = milky top, black bottom, ami alul felül milky az full milky), a GATERON KS-3X47 Pro. Amit először linkeltél az a G Pro ahol a felső ház nem milky, hanem átlátszó PC, illetve van még milky pro néven a full milky pro kapcsoló (milky top és milky bottom). Lábak kapcsán küldtem már képet, tényleg nem említik sehol a honlapon, de megkapta az új lábakat:


    Balról jobbra:

    KS-3X47 Black (milky top), közepén KS-3X47 Pro Yellow (milky top pro, tehát gyárilag kent milky top), jobb oldalon Milky Pro (full milky pro). Itt a jobb oldali lábakon látszódik, hogy a középső KS-3X47 Pro megkapta az új, megerősített lábakat.

    Tehát az új lábak mellett a KS-3X47 Pro-nál a kenésen is javítottak, a gyári rugó bár nem lett jobb (+-15 g tolerancia), de a rugó is kenve van, nem peng egyáltalán, és a kapcsoló kenése is sokkal konzisztensebb lett, 100 db KS-3X47 Pro-t raktam egy full-size billentyűzetbe, és nem nagyon éreztem különbséget a kapcsolók között, míg a régebbi Milky Pro (full milky) kapcsolónál elég nagy volt a szórás a kenés tekintetében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák