Új hozzászólás Aktív témák

  • gbors

    nagyúr

    válasz [Prolixus] #87982 üzenetére

    I stopped shooting to help you!!!! :D

    A kérdés amúgy jogos. A korábban említett Genius M8200-ról ezt állítják a boltok implicite (mivelhogy BT-t nem tud), viszont az importőr oldalán már nem szerepel ez a feature, úgyhogy lehet, hogy itt valami dokumentációs fuckup van.
    Találtam egy Logitech K375S-t, ami tud switchelni, de az írja is, hogy egy adapterhez és további 2 BT-képes eszközhöz tud kapcsolódni.

    A setup jelenleg két gép, potenciálisan 3 a jövőben. De miután ennyire szenvedős a téma, vszleg első körben lesz egy olcsó két gépes megoldás.

    Ha KM switch lesz, akkor nem veszek vezeték nélküli eszközöket, jó az is, ami most van. A legjobb lenne egy rendes KVM egy gombnyomással, hogy a monitort se kelljen külön csesztetni, de olyat végképp nem találok, főleg nem három eszközre képeset.

    #87981 fuximaxi: köszi, ennek az árszintnek a közelébe sem fogok menni, pusztán elvi okokból. Ami mechanikai extrát esetleg tud egy ilyen eszköz (és indokolja a magasabb árat), arra nincs szükségem, az egyéb "feature"-ökért megszámított extraprofit felárat meg nem fizetem ki.

    #87986 Molydeus: megnézem, köszi. Úgy látom, a játék dolgot érdemes jobban kifejteni - platformereket és TP játékokat kontrollerrel játszom, FPS-t billentyűzettel / egérrel, viszont nem multizom, puzzle játékok meg jellemzően egér. Szóval semmi, amihez nagyon pontos vagy nagyon gyors eszköz kellene.

    Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Új hozzászólás Aktív témák