Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz raaay #89090 üzenetére

    Terelődök a Keychron K4 felé.
    A kupakok nem kisebbek ugye mint bármelyik máson?(Lehet hülye kérdés)
    Láttam, hogy van aki annyira nem érezte a K4-et, hogy megszabadult tőle, mert túl közeliek a gombok. Tehát csak közelebb vannak és nem kisebbek?

    ~7 éve melóba cipelősnek építettem egy 75% billzetet *:

    Ott tényleg tömény volt a szóköztől jobbra eső gombok halmaza, mindig mellényúltam a kurzoroknak, aztán nyomtam velük együtt a Shiftet vagy az End gombot is.

    Dedikált kurzoros 96%-okkal pont ugyanez a probléma, csak azokon nem a Home-PgUp-PgDn-End kvartett van közvetlenül az BackSpace-BackSlash-Enter-Fel mellett jobbra, hanem a numpad, így még nehezebb megtalálni vakon a kurzorokat.

    1800-on jóval könnyebb kitapogatni az elkülönülő kurzorokat, így a belőle az FC980M-en át származtatott 1800compactok az utóbbi 2-3 évben kiszorították a piacról a régebbi 96%-os billzeteket, ahogy a 7-8 évvel ezelőtti tömör 75%-okat is felváltották a robbantott 75%-ok.

    *: De aztán sokat kellett volna a numpad, így egy ócó1800-ra (aztán drága1800-ra) lett cserélve a 75%, de azon meg a rendes billzethez képest 2 gombbal balrább lévő AltGr helyét utáltam nagyon, mindig félrenyomtam az írásjeleket (khm, magyar layoutot használok, programozásra is. Tudom, mazochista vagyok.)
    Aztán járvány idején home officeban full GMMKt használtam itthon, melóváltás utáni új irodába meg összeraktam az ócóTKLemet, mert azon ugyanott van az AltGr, mint a rendes billzeteken.
    De hát sokat excelezem, meg a hülye RSA tokeneket is sűrűn kell gépelni a gép feloldásához, így kéne megint a numpad, 1800-aim AltGr-je meg még mindig idegesít, ezért vettem a 3098B-t, aztán az túl jó lett és itthon ragadt a GMMK helyett, így vennem kellett még egyet.

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák