Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    válasz adm #2559 üzenetére

    Olvass vissza kicsit vagy legalább keress rá az említett szavakra. #2537-es hozzászólás.
    És itt a kép.

    Ilyen "magyar" kiosztású, nem semmi.
    Egyszerűen nem értem miért nem képes egyik cég sem kiadni normális magyar kiosztású billentyűzetet. Én mondjuk elsősorban valami világítósat kerestem, mert sötétben elég sokszor félreütök, de egyik gyártó sem gondol a magyarokra.
    Pedig tuti lenne rá kereslet.
    A Logitech Illuminated keyboardja is nagyon faszán néz ki, és jó drága de ha magyar lenne megvenném.

    A képet linkesítettem.

    [ Módosította: Racecam ]

  • mhorvat

    senior tag

    válasz adm #2559 üzenetére

    Szia!

    Az könnyen lehet, hogy nem csak "állítólag" magyar kiosztású, hanem tényleg. A napokban említettem, hogy a Mammutban lévő Saturnban a saját szememmel láttam RENDES magyar kiosztású MS Wireless Media Desktop 1000-est (rajta matricával magyar szöveggel, hogy kibővített magyar kiosztást tartalmaz a csomag) 10-11.000 Ft volt. Nagyon kényelmes és igényes billentyűzet, csak nekem az egér nem kéne. Kérdésedre, miszerint lesz-e 3000-esből rendes magyar kiosztás, biztos választ nem tudok adni, de az biztos, hogy az MS oldalán ugyanúgy nincs mellette magyar zászló, mint az 1000-es mellett és mégis! :)) Szóval a remény hal meg utoljára. Ha lesz 3000-es magyar még ez évben akkor azt veszek, ha nem, akkor karácsonyra meglepem magam egy 1000-essel az egeret pedig eladom/elrakom/megeszem. Mellesleg ma gondoltam bele, hogy az 1000-es pakk wireless és egeres, az oldalán lévő 3-4 gombot leszámítva egy az egybe olyan, mint a 3000-es billje és mégis az EW-be 8.000 Ft a 3000-es, a Saturnba pedig csak 2-3.000-rel drágább az egeres wireless társa.

    Egyébként ideiglenes megoldásként vettem Edigitalba 1.400 Ft-ért egy "Labtec Standard Keyboard Plus" fekete billentyűzetet. Félmagas, kényelmes, nem durván csattogós és 2 év gari van rá. Hosszabb próbának majd akkor vetem alá, ha meglesz a gépem is "alá". :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák