Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Enton

    addikt

    válasz Zizi123 #57093 üzenetére

    Ez jogos én is még csak a wasd keyboardot láttam eddig hasonlót de ők meg amcsi és valamiért nagyon ragaszkodnak a cherry kapcsolókhoz:

    De erröl a 6db-os miniszériáról varmilo-nál nem halottam eddig. De mint mondtam is a rendelés gombra már nem nyomtam rá legvégül. pedig árban egész korrekt lett volna.

    Most nézem volt még egy ilyen habszivacsom hirtelen, a panda dobozának két végén volt:

    link

    Megfelelő vastagra vágva mint a fém merevítő keretek ez is megoldás lehet halkítani.
    Nyunyu is valami hasonlón ügyködött a GMMK-val csak ö már a pcb alá szivacsolt be.

    "just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Zizi123 #57093 üzenetére

    Gyárilag színes kupakokkal a Varmilo és a Leopold jön, de ez utóbbiból csak ANSI kiosztásúból akad színes. Még a Vortexnek vannak színes billentyűzetei, de náluk a szín az inkább csak kiemelést szolgál a módosítókon a hagyományos fehér-szürke színsémához képest.

    Tessék, itt vannak színek, és egyúttal árak is (készlettől függően 100-150 euróból jön ki egy 100%-os ISO készlet), ráadásul hónapokat is kell rá várni (GMK és KAT 6-9 hónap, Infinikey 3 hónap), cserébe a lehető legjobb minőséget kapod. Ha drága és/vagy 1-2 hónapnál többet nem akarsz várni, akkor a KBDfans és KPrepublic 60-80 dolláros kupakkészletei jelentik a következő lépcsőt lefelé (itt néha már ügyelni kell arra, hogy biztosan meglegyen a kompatibilitás a kiválasztott billentyűzettel), majd jön az AliExpress ennél olcsóbb kínálata, ahol a fröccsöntés vagy feliratozás minősége sokszor nem hozza azt a szintet, amit várna az ember, végig kell nézni a vevői fotókat és visszajelzéseket, hogy tényleg jó-e adott termék a valóságban.

    Ha valakinek nagyon színes kell, akkor egyszerű a válasz: GMK Handarbeit :)

    A DIY ára erőteljesen függ a mérettől és a megcélzott minőségtől. 75%-ból ugyan műanyag házzal, de a többi részletre ügyelve be lehet férni simán a keret felső határa alá (vagy a kínai rendelés helyett más utat választva egészen jó gépelési élményt nyújtó és halkra megépíthető darabokat is lehet találni megfelelő időzítéssel). Más mérettel, ahol nem létezik fröccsöntött ház, vagy alumínium felé elindulva, vagy tray mount helyett jobb rögzítést választva már ez szinte biztosan nem jön össze.

    Hülye kérdés: ha a hanggal van problémád, akkor miért az egyik leghangosabb clicky kapcsolót nézted ki magadnak? Igaz, a tónusa kellemes a fülnek, de hangosnak hangos.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák