Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz McDuglas #58005 üzenetére

    65%-ban nem rettenetesen olcsón, de azért jó áron tudom ajánlani az NK65 Milkshake Editiont, nemsokára indul a GB jövő év eleji szállítással. 190 dollárért (+szállítás+áfa) kapsz egy high profile házat (fröccsöntött műanyag, de abból a jó fajta), hotswap nyákkal (ANSI), stabilizátorokkal (ez szépséghiba, hogy plate mountot támogatnak), NK Silk kapcsolókkal (a legszebben járó lineárisok, ráadásul gyárilag kenve vannak 205g0-lal) és vastag dyesub PBT kupakokat, tehát komplett billentyűzetet kapsz. QMK firmware-t támogat, a 65% pedig csak egy F-sorban kevesebb a 75%-nál.

    Szintén 65%, de fém ház és high profile, akkor CU65, vagy TKL és low profile, akkor CU80 (ezekből van ISO is). Ezt barebone-ban érdemes venni, aztán hozzá külön Durock vagy Everglide stabilizátorokat, nem Cherry kapcsolókat és kupakokat valahonnan. CU80-am van, az a hotswap tesztbillentyűzetem, nem rossz, de nem is rossz, sajnos a floating design hátrányait hordozza, amúgy masszív darab és QMK van rá.

    Vagy olcsóbban Glorious GMMK, itt minőségben is mész lefelé (ebből van ISO, a CUxx mellett az egyetlen ilyen).

    Drop is kijött olcsó hotswap darabokkal, mint a 90 dolláros ENTR TKL méretben (+szállítás+áfa), de ez nem QMK alapú firmware-rel jön (az ALT és CTRL már egy kategóriával drágább).

    ANSI kiosztással kínai közepes árú hotswap akad 65%-75%-TKL méretben (sokszor Dropon is), ezeket fejből nem tudom most linkelni. Valamint maradt a DIY vonal 65%-os vagy 75%-os méretben.

    Érdemes bármiféle döntés előtt számszerűsíteni az opciókat, mert a fenti listában komplett billentyűzet és barebone is akad, szóval az alacsonyabb ár elsőre csalóka lehet.

    Amúgy az is jó ötlet lehet, ha csatlakozol MyKeyboard Discord szerveréhez, és ott figyeled az apróhirdetés csatornát, eléggé sok belépő árú, de amúgy teljesen jó DIY cucc akad ott, és Európából a szállítás sem vészes, futárral 20-22 euróból kijön).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák