Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Molydeus #69881 üzenetére

    Jajó, hát mondjuk az én véleményemet ne vedd készpénznek. Nem az objektív, megcáfolhatatlan igazságot szónoklom. :D Majd holnap természetes fényben megpróbálok lőni róluk pár közelit, nemtom mennyire látszódik majd a kenés hiánya.

    Érzésre meg lehet csak én nem vagyok elég érzékeny, de a tudottan alap barnákkal összehasonlítva én semmit nem éreztem. Na mondjuk annyi, hogy csak switch testerben hasonlítottam össze, billentyűzetben nem.

    Azt mondjuk hozzáteszem, hogy ebbe a nevesítettbe K2-be kent Bobák kerültek, míg a Q1-ben kenetlen Bobák szolgálnak, és ezért elég durván érződik a különbség. SZóval jó kenést azt észre veszem azért. :)

    Ebből a műveletből több felismerést is tettem egyébként: K2 még minden földi jóval (szivacs, plate alá filc, switch pad, tape mod) felpimpelve is hangosabb és dobozosabb hangú volt, mint a Q1, utóbbi más dimenzió. Szóval amit itt a tapasztaltabb kollégák mondanak, hogy silent switch az nem minden, a konstrukció legalább olyan fontos, az tényleg igaz. Viszont a kenés után majdnem olyan halkak a K2-es Bobák mint amik a Q1ben vannak...és előbbin sokkal jobb érzés gépelni. Szóval nagy szopás ez a kenegetés, de megéri. 10 kapcsoló per nap és szűk 2 hét alatt kész is :D

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák