Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz Itachi82 #10096 üzenetére

    Csá!

    Nézz meg egy Gigabyte Aivia K8100 V2-őt. Az feltehetőleg kielégíti a felsorolt igényeidet. Amire érdemes figyelni, hogy mostanában akad egy két problémásabb darab, szóval mindenképp garanciával vedd.

    Mindemellett meg a visszaolvasásról szóló részt érezd te is magadénak az előző hsz-emből...

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

  • Molydeus

    senior tag

    válasz Itachi82 #82282 üzenetére

    A Ducky One 3-akkal több minőségi próbléma is akadt sajnos, a topikban is van rossz tapasztalat velük.

    RGB alatt az érted, hogy a kupak feliratán átvilágítson a LED, vagy elég ha a kupakok között kapsz egy kis hangulatfényt.
    Ha utóbbi is megfelel, akkor Varmilo VA109 (vagy VEA109, vagy VEM109). Ezekből van teljes méretű, magyar feliratos bill, ami nem világítanak át, de nem fognak fényesedni majd lekopni a kupakjai..

    Ha az átvilágítás fontos, akkor mondjuk egy Keychron K10 Pro, V6 és ízlés szerint keverve egy ilyennel: [link]
    Fontos, hogy a K8-hoz való verziót vedd, mert a többi, eltérő kiosztáshoz készült készlet nem lesz jó a teljes méretre. Emellett a numpadra TKL-es készletben értelemszerűen nem lesz kupak, ezért ott a bill. eredeti kupakjait tudod használni, amik színben el fognak térni.
    B verzió kupakra egy Gloriuos féle fekete, festett lézerezett ABS készlet (itthon is elérhető több helyen, 7-8eFt), annál csak a numpad feletti 4 billentyűnek lesz más színe.
    Viszont ezek idővel fényesedni, aztán kopni fognak, ahogy minden magyar feliratos, átvilágítós bill. kupakjai is teszik.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák