Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xmilan

    addikt

    válasz Synthwave #100752 üzenetére

    Nem semmi, hogy ezek ennyire hasonloak.

    A Pulsar Xlite nemreg elkezdett duplaklikkelni es nagyjabol egyidoben rajottem, hogy fingertip fogassal hasznalom es zavar, hogy ilyen "magas". Szoval a javitas helyett rendeltem egy Keychron M4-et, hogy kiprobaljam a pure fingertip eleterzest.
    Viszont, ha nem jon be az M4, akkor a Skoll Mini egy tok jo Xlite alternativa es raadasul szep AC Milan szinekben tundokol. :D

  • ZTE_luky

    aktív tag

    válasz Synthwave #100752 üzenetére

    Köszi szépen a választ!

    Annyival még kiszeretném egészíteni h jobbkezes vagyok, és talán ergo formájú egerek kényelmesebbek a kezemnek. Nekem a csuklóm egészségének megőrzése a legfontosabb szempont, mik azok a szempontok amiket néznem kell ilyen téren? Legyen minél könnyebb? A csuklóm méretét lehet elmértem és ink. 20 centi nem tudom pontosan honnét nézzem. Eddig két egerem volt, A4Tech V3 és Genesis Xenon210 ezek 3.9x6.4x12.5cm és 4.4x7.6x12.4cm és méretben ezeket is inkább kicsinek mondanám mint jónak. Elég a a súlyra ráfekszek és nem nézem az egér méretét? Mert súlyban az előbb egerek 155 és 106g-ot nyomnak szóval valszeg felüdülés lesz ezek után minden, csak ha már költök rá inkább vennék tökéleteset ami valóban csuklókímélő. Áldoznék rá többet is, csak szeretném megőrizni a fájós csuklóm egészségét. Valamint nem tudom játékoknál jelent e előnyt h az egér vezetékes, mert ha nem, előnyösebb lenne egy drótnélküli, de tényleg a csuklóm az első ,ez már csak kényelmi szempont.
    Mondjuk talán a súlya miatt nekem csak a drótos jöhet szóba,nem? Mert az elem baromi nehéz
    Egy kedves fórumtárstól kaptam még javaslatokat:
    VXE R1 51g 3.8x6.4x12.0cm
    VGN Dragonfly F1 Pro 49g 3.7x6.3x12.1cm
    endgame Gear OP1 51.5g 3.7x6.0x11.8cm
    RGB Dark Fros 82g 3.8x6.6x11.2cm
    Sprime PM1 43g 4.0x6.0x12.0cm
    LAMZU Atlantis 55g 3.8x6.6x12.3cm.
    Ezekről mik a véleményed?

    A linkelt G-Wolves Skoll mini gamer nagyon szimpatikusnak tűnik, mindenben. Egyedül a mérete ami kicsit aggaszt h kényelmetlen lesz, hisz a fentebb említett két egeremen is éreztem a kicsiséget, és talán ezek fölé kéne csak adnom méretben. Ha szükségem lenne pót egérre már "agyatlanul" venném ,de az az igazság h van működőképes több egerem, egy hosszútávú egészséges, jó megoldást keresek, ha kell többért :)

    Ha esetleg nagyon nem jön be, akkor 14 napon belül elállsz, de szerintem nem fogod utálni.
    Szerinted mindenképp próbáljam ki ,max visszaküldöm, és keresés tovább?

    "Amennyiben padot is vennél alá (dukál), akkor nála érdemes szétnézni. A csuklódnak az XSOFT keménységet javaslom." Padom már van nagy méretű azt szeretem. Azt h milyen keménységű azt nem tudom ,de ha sok múlik ezen hajlandó lennék venni egy másikat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák