Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vizibal

    tag

    Már jócskán megérett a golyós(!) Logitech őslényem egy evolúciós ugrásra, ugyanis zavaró, nyikorgó hangot hallat már hetek óta. Meg már unom, hogy hetente fél marék koszt vakarok ki belőle. Szóval valami kevésbé mechanikus jószágot szeretnék helyette.
    Az új egérrel szemben támasztott igények:

    -legyen vezetékes (jó minőségű, strapabíró kábel plusz pont)

    -legyen rajta jó sok gomb (legalább 5), ugyanis anno hülye voltam és a WASD és környéke helyett a nyilak+Ctrl+Shift+Numpad bill. kiosztásra szoktam rá és hiába próbálok átszokni

    -a tipikus használati felületeken működjön megbízhatóan (mindenféle asztallap, esetleg átlagos egérpad), ne ugráljon ide-oda a képernyőn

    -legyen rajta görgő, ráadásul a csendesebb fajtából (a haverom A4tech, közelebbről talán SWOP-35 egerének görgője pl. teljesen hangtalan)

    -legyen kényelmes és stabil a fogása, jobb kezes vagyok, úgyhogy nyugodtan lehet ergonómikus kialakítású

    -előny, ha a görgőt oldalra is lehet billenteni, de nem létszükséglet

    Sikerült felülkerekednem a megalomániámon (elég volt ránéznem a bankszámlámra :D ), úgyhogy a Logitech G5, Microsoft/Razer Habu és egyéb 10k+ nagyragadozókat (helyesbítek: rágcsálókat :B ) kizártam a potenciális célpontok közül, szóval max. 7-8k-t szánnék a dologra (vagy még kevesebbet). Az eddigi böngészés során az A4tech X6-80D egerén akadt meg a szemem, csak a görgőjéről nem találtam semmi infót (kísértetiesen hasonlít ugyan az SWOP-80 modellre, ami ''Noiseless Comfort Wheel''-lel büszkélkedhet, de erre inkább nem alapoznék).
    Egyébként az egeret játékra (Hitman, Splinter Cell szériák, időnként FPS), netezésre, képszerkesztésre, vektoros rajzolgatásra és 3d-s modellezésre használnám. Szóval legyen pontos, de a 2000-2500dpi-s felbontás már túlzás, és UT-ben, Quake-ben vagy CS-ben sem az egér milliszekundumos reakcióidejének hiánya miatt fognak leszedni :( (nem vagyok hardcore FPS-gamer).
    Aki tud bármilyen, a fentieknek megfelelő rágcsálót ajánlani, vagy az X6-80D görgőjének hangjáról infóval szolgálni, az ne legyen rest billentyűzetet ragadni. Előre is kösz :R
    Még egy kérdésem lenne: az A4tech egerek Office-gombját játékokban lehet használni, pl. ha nem telepítem fel a drivert?

    [Szerkesztve]

  • vizibal

    tag

    válasz kircipeti #588 üzenetére

    Kösz az infót :R , ennek fényében azt hiszem, az X6-80D lesz a befutó. Bár a bindelésnek még utánanézek (nehogy már legyen rajta 8 gomb, amiből 5-öt csak Office progikban lehet használni ;] ).

Új hozzászólás Aktív témák