Új hozzászólás Aktív témák

  • pipo112

    senior tag

    Hi minden topik lakónak és erre tévedőnek!

    Tapasztalataimat osztanám meg a nem rég vásárolt Be quiet silent base 600 (widow) házikóról!

    Nos az első találkozás nem sikerült a legjobban , igaz külsőre nagyon tetszett igen dizájnos kis mid tower olyan első látásra szerelem XD!
    Mikor jött az átköltözés azzal együtt jött egyenes úton a kiábrándulás pillanatai is , de nem adtam fel küzdöttem vele mint egy kis betöretlen kancával mert gondoltam ebben a házban többnek kell lennie mint amit első összepakolásra mutat . S mára elégedett is lettem vele csendes és a húzott fx-em is elbírja teljesen zártan pl egy ibt teszt alatt is .

    A szerelése elég könnyű a kábeleknek rengeteg hely van szépen el lehet dugni őket és nem puposodik a hátlap.
    a hangszigetelése elég jó pl alap netezés közben nem is lehet hallani ha megy a tv pedig az asztalon van közvetlen mellettem. Persze ha nagyon fülelsz akkor lehet hallani pedig van benne 6 venti + 2 a D-14-en.
    A plexi oldallapja nekem nagyon bejön .bár ez szubjektív
    A váza igen masszív nem rezonál a ház ,még a műanyag berakások se. tényleg silent!
    A széles nagy kocka gumitalpak szépen tartják.
    Ami negatívuma van a háznak ,ventilátort szerelni a hátlapra ahol ki van alakítva a hely nem igazán lehet vagy csak slimet , de én értelmét nem látom mert ott pont nincs semmi amit hűteni kellene szvsz hasznát én nem találtam , pedig kipróbáltam!
    Az előlap levétele csak mindkét oldallap levételével lehetséges mert alulról is teljesen zárt ,így nem lehet alányúlni és úgy leszedni + nálam van bent egy dvd író amiben meg akad levételkor na ez nagyon nem tetszik de megtudok békélni vele, bár ilyenkor emlegetem a német precizitás a felmenőikkel együtt :DDD
    plusz a ház tetejénél hátul ahol teljesen zárt ott meg reked a levegő ezért is melegszik valószínű én ide fúrni fogok 8 lyukat ,hogy a meleg könnyebben távozzon mert hiába van ott rács hátul az a rohadt meleg felfele akar menni :W :W :W remélem nem veszti el a merevségét a teteje
    nagyjából ennyi ! ami még fontos igényli a nagy statikus nyomással rendelkező ventiket a zártsága miatt :R

    Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P

Új hozzászólás Aktív témák