Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBear

    senior tag

    Sziasztok,
    Érdeklődni illetve esetleges ajánlást szeretnék, hátha van már tapasztalata valakinek mindegyik házzal, amiket nezegettem.
    Jelenleg egy Kolink Citadel Mesh házam van ami alapvetően minden igényemet kielégíti, de a gyerkőc kis gépet költöztetném ebbe, mert az RX580 igen neccesen fér csak bele az itx házba, amije van.
    Nekem viszont kellene valami ház, ami nem túl drága (tudom, relatív, a legjobb lenne ha fizetnének erte ha elhozom :DDD , de sajnos ez nemigen realitás.), befér min. 2db 2,5-ös meghajtó, 160 mm magas hűtő, később 280-as AIO lehetőleg felülre, normál táp, pár 12/14 cm-es venti, illetve min. 340mm hosszú videokártya.
    A jelenlegi konfig úgy velem nem releváns, számomra lényegesebb, hogy évekig cserélhessem a holmit, nagyobb, melegebb komponensek se főjenek meg benne.
    ATX méret, 450 mm alatti magassággal.
    Eddig alapvetően 2 típusra szűkítettem a kört
    1. Jonsbo D41 mesh (screen)
    Vessetek meg, de rohadtul tetszik a kijelzője, ahogy látom, a ház sem rossz, számomra relatív jövőálló.
    2. Lian-Li O11 mini Air (felépítésre ez jobbnak tűnik, a Jonsbo egyetlen "előnye" a kijelzője, amire fogalmam sincs miért van szükségem, de tetszik :DDD .
    (Fractal North lenne a ultimate, méretet félre is tenném miatta, de a fenti kettő is nagyon max. árban.)
    Ha esetleg hasonló minőségű, tudású ház lenne olcsóbban, még jobb. Bár eddig nem találtam...
    Elöl lehetőleg mesh burkolat legyen, ne üveg, de ha az is jó, elfogadom, bár szerintem légáramlás szempontjából a mesh jobb. Nem csillivillizni akarok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák