Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    Hűtőről akarok kérdezni. Elvileg ezekbe középen +5 foknak kell lenni, lejjebb kicsit hidegebb, feljebb kicsit melegebb. A lenti fiókba meg a legmelegebb. A fagyasztó meg -18. Én most lemértem kíváncsiságból, hogy mennyi. Egy órát bent volt a hőmérő, 9.6C° középen. Az elég sok. Mikor betettem épp ment a hűtő, mikor kivettem már állt, szóval lehűtötte magát és nem is lett telepakolva meleg cuccal, meg nyitogatva se volt.
    5ös skála van a tekerőn, most 2esen van. Spórolós. Ha feltolom 2.5-re akkor jó? Vagy toljam fel 3-ra? Tudom hülye kérdés, tekerjem fel és mérjem le megint. Csak gondoltam megkérdem. :DDD

    El van húzva a faltól is jó messze, én ilyenekre odafigyelek nem vagyok centimániás. Mondjuk a helységbe sajnos ilyenkor felmegy 27-28-ra is a levegő (vagy 30).
    Fagyasztót nem tudok mérni, mert nem megy mínuszba a hőmérő. De amúgy is csak egy állítója van, nem lehet külön szabályozni, ez csak egy kis hűtő.

    Azért mértem le amúgy, mert gané meleg volt a pia, hiába volt benne egész éjjel. Hát ezért, mert csak 10 fokos. Bejegesedve sincs, mindig pucolom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák