Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    Sziasztok srácok!

    2 éve nagyon beleástam a topikba magamat, kiműveltem magam légkondikból, sőt akartam windy kommentjeiből összeszedve doksit írni a különböző gyártókról :D Amennyi megmaradt az hogy ha klíma, akkor vegyél japánt (persze ezzel sok Gree tulaj nem értett egyet :DDD ) .
    Én a tanácsotokra egy Daikin FTX35KM/RX35KM vettem, ami már akkor is kifutó kategória volt, de még pont sikerült szereznem. Mondanom sem kell hogy imádom, és remekül működik.
    Arra emlészem hogy az akkori keregélésnél szóba jött a C végződésű volt az ócsósított Daikin, és bár befürödni azzal sem lehetett, de inkább KM vagy ha az nincs akkor AB-t mondtátok (azt már nem tudom, hogy pontosan mi volt az előnye a KM-nek az AB-el szemben, azt tudom hogy windy nagyon mellette kardoskodott, de a légkondiszerelő azt mondta hogy hát lehet jboban jrátam volna vele, mert a KM-be még valami régebbi töltőgáz kell ami ki lesz vonva a forgalomból).

    Kérdés:
    Mi most jelenleg a Daikin FTX35KM kategória, ami szereléssel együtt megáll 270 ezerig? Nem feltétlenül kell 3,5kW, bár ha jól emlékszem nincs nagy árdifi a 2,5 és 3,5 között viszont a 3,5-est nem kell annyira járatni.
    Esetleg van jobb ár/érték arány Panasonic/Toshiba/japán vonalon?

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák