Új hozzászólás Aktív témák

  • TungurKnivur

    csendes újonc

    Sziasztok!
    Panellakás fűtésére keresek megfelelő klímákat. Fő fűtésmódként, mivel jelenleg semmilyen fűtés nincs a lakásban. Fűtési teljesítmény 2,5-3 KW, kicsi szobák vannak (11 és 17 m2 illetve van még egy konyha-előszoba 12 m2).
    Fontos szempont, hogy a lehető legcsendesebb legyen, ezért főleg japánok merültek fel, esetleg 1-2 kínai is esélyes lehet (U-Crown, Hisense Silentium vagy Energy Pro).
    Max 500e/db.
    Daikint nem látok fűtésre optimalizátak közt 500 alatt. Panasonic Nordic esélyes, de ha tudtok más márkából a fentieknek megfelelőt ajánlani (Mitsu, Toshiba, Hitachi stb) az is érdekelhet.
    Némi tapasztalatom van klímás fűtéssel, két éve RCoolokkal fűtünk, nekünk zajos fűtési módban :W , más gond nem volt még velük.
    Ahogy nézegetem a típusok leírásait, nagyon kevés a korrekt adatközlés pl a zajszintekről, sokszor elhallgatják, hogy a "szupercsendes" mód csak hűtésben elérhető, fűtésben (ahol még fontosabb lenne) nem. Mi esténként kikapcsoljuk a klímákat, szerencsére nem szeretünk melegben aludni :N . Viszont máskor is zavaró a zajuk, így a kiadásra váró lakásba jobb minőséget, csendesebbet szeretnék.
    Fontos még a szervízháttér is (ha van olyan a fentieknél...) illetve ha tudtok megbízható céget/szerelőt ajánlani, Fejér megye déli részén van a lakás. Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák