Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    válasz Zeki #6226 üzenetére

    köszi, ez így már értelmezhető nekem is.
    azt én is úgy gondoltam hogy nem külön venném őket, hanem "csomagban" egymással kompatibiliset, ezért is kérdeztem hogy az itt írtakhoz lehet-e két belsőt rakni. Amire a válasz ahogy írod is, (a multisplit klimára rákeresés után is lejött, de nekem ez a kulcsszó sem volt meg saját kútfőből) az hogy nem, amiről a topik pár napja szól az az 1-1 klíma. illetve a keresés után már látom az árazást, amiből én a saját pénztárcám alapján próbálok majd igényt megfogalmazni. (sok kecske kevés káposzta :S )
    Köszi a hasznos választ!
    [nem vagyok/voltam besértődve, de ide a szakmai fórum miatt járok. és úgy gondoltam értelmes kérdéskört írtam le, saját tudásomhoz képest és nem ilyen reakcióra számítottam egy tőlem magasabb rangban lévőtől aki ráadásul aktívan követi/kommenteli a topikot]
    --------
    egykét klíma speckót megnéztem és a pénzen kívül az áramfelvétel lett a legnagyobb parám. 10-16A biztosíték pipa. de valószínűsítem, hogy a terasz konnektor nem önálló körön van hanem valamivel egybe, ezt majd kitesztelem melyik biztosíték melyik részre jó. azt tudom hogy a konyhai főzőlap+sütő külön körön mert annak csináltak külön, bár az egyszerre majd 9kw.

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák