Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • No.01

    őstag

    válasz Zeki #22917 üzenetére

    Mar kertem 2 idopontot 2 kulonbozo cegtol akikrol jokat mondtak... de sajnos vagy sem tipikusan beleestunk abba a hibaba, h a foszezon elejen szeretnenk elinteztetni az egeszet. Hiaba, tavaly a koltozes utan meg nem derultek ki, h ilyen meleg lesz (vagy inkabb fogalmaznek ugy, h biztunk abban, h a szigeteles es a redony elegnek bizonyul :DDD )

    Szukitve a kort az ajanlott markakbol arra jutottam - de kerlek javitsatok ki ha tevednek - hogy a Daikin nem er fol a Panasonichoz es a Mitsubishihez. (nem, nem leszolni akarom a Daikint mielott v.ki felreertene) mint irtam inkabb legyen kicsit dragabb, de a halk mukodes a hosszutavu megbizhatosag jegyeben nem zavar ha a bekerulesi osszeg magasabb.

    Viszont innentol mi alapjan valasszak a 2 marka kozul, ha az olyan dolgok, mint a design egyaltalan nem erdekel?

    Amitol felek, h jon a szakember es nem feltetlenul azt fogja ajanlani amit mondjuk maganak is venne, hanem azt ami keszleten van vagy amire tobb jutalekot kap... Persze lehet teljesen alaptalan a feltevesem, de jobban szeretek konkret tervekkel eloallni, mert ha kijelentem, h marpedig nekem A vagy B marka kell es szamolja ki a szukseges teljesitmenyt akkor onnantol mar csak max a tipus az amit nekem kell eldonteni azt mag csak konnyebben kimatekozom, h milyen "extrakra" tartok igenyt es mikre nem.

    Mit gondoltok? :U

Új hozzászólás Aktív témák