Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz tibibi #44125 üzenetére

    A függöny lecserélős ötletet tovább viszem, bár nem tudom mennyire fog ránk fújni az asztalnál (ahova a picur játék után sokszor izzadtan csücsül), köszi.

    A folyosó végén a hűtés szempontjából sztem megfelelne, nem kell sok 'hideg' hogy picit hűtsünk, más helyeken ahol voltam, simán behűtőtt hasonló klíma ekkora/nagyobb(lépcsőfordulóba rakva) tereket is (nyár elején bekapcs, 26-27°, esténként csendes mód, ősz elején kikapcs).
    A fűtés karcosabb hogy meddig ér el, de jóval tovább, mint amit az a kicsi kandalló( nappaliban van) és ha tartalék fűtésként üzemel a klíma, talán jobb hogy a szobákhoz közelebb van. :B A gyerekszoba a bő 8 négyzetméterével szerintem sokkal rosszabb,(hogy onnen kimenjen hideg/meleg) mint a folyosó, nem?

    Néztem 77centis beltérivel is klímákat, bár ugye azok 'simák'. Igaz, abból egy hatékonyabb (és -7°on még legalább 3kW-ot tudó) még elég lehet (persze azok is közelítenek erősen az NZ árához már).
    Viszont az ftxf-a35 sztem nem jó, mert keveset tud fűteni, azt is 4,06 scop-val és randa, ill 77centisnek nézem, az FTXP35M lenne közelebb a simákból kompaktabb méretben, de annyiért/akkorában sokkal inkább Z35VKE, vagy 77 centisben pl TZ35WKE.

    Kérdés még részemről, érdemes-e távirányítóban lévő hőmérős modelleket nézni, mert megreked ott a hideg/meleg némileg, vagy nem oszt nem szoroz? Ha ilyen lenne, valószínű a kandalló párkányra, a folyosó nappali felöli végére kerülne. Bár mivel idáig nem volt szempontjaim között, a green kívűl nem ugrik be más, aminél van ilyen. :DDD

    Elvileg jönnek Windyék felmérni; csak próbálok alternatív helyet, akár gépet találni, hogy legyen b tervem is ami megbeszélhetünk :) .

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák